Præsentation klasseledere

Vinderrklassen

Klasseleder

Erik Jensen

Klasseleder Vinderklassen Erik Jensen Jeg er pensionist , tidligere politimand og politihundefører. Sluttede ved politiet som leder af hundeafdelingen ved Århus politi og tilsynsførende i den daværende region 2. Blev hundefører i 1974 og har været medlem af PH siden 1975. Har deltaget både som hundefører, dommer og klasseleder ved DM adskillige gange. Debuterede da også med at blive landsvinder i patruljeklassen (1976). Desuden haft forskellige hverv i PH, blandt andet været kåringsmand i område 3 i 20 år indtil 2008.Har været heldig at få Connie Birk som assistent. Hun brænder for opgaven og har erfaring, hvilket jeg selvfølgelig udnytter, så vi tager opgaven på lige fod.

Klasseleder assistent.

Connie Birk

Jeg hedder Connie Birk og træner til dagligt i Tønder PH.1998 uddannet. fig. Siden da har jeg formået at blive nr. 4 til DM pat. 2010 og nr. 5 til DM krim. klassen. 2011. Og efterfølgende er jeg uddannet. dommer i alle klasser, været landsdommer. Tilrettelægger flere gange i forskellige konkurrencer.

Til dagligt fungerer jeg som instruktør i klubben og har da også haft fornøjelsen at komme lidt rundt i landet som instruktør. Altid en fornøjelse.

Lige nu er jeg godt i gang med Møllers Natan. Ham skal til unghunde konkurrence til efteråret. Og forhåbentlig til DM 2019 i pat.

Da det er første gang jeg har fået privilegiet at være med som klasseleder assistent. Glæder jeg mig som et lille barn til juleaften og heldigvis har jeg Erik Jensen som klasseleder og det er jeg ret tryk ved.

Jeg er sikke på at I som hundefører i Vinderklassen bliver udfordret.

Vi ses til en fantastisk weekend DM 2018.

Kriminalklassen

Klasseleder

Poul Smedegaard

Jeg anskaffede mig min første schæferhund i 1983 og begyndte kort efter at træne i schæferhundeklubben. I 1989 blev jeg hundefører ved politiet i Horsens og efter en måneds ”omskoling” og træning i politihundeprogrammet, fik jeg min daværende hund godkendt som tjenestehund. Jeg fortsatte som hundefører ved politiet i Horsens (og efter politikredssammenlægningen ved Sydøstjyllands politi) indtil 2011 – dog ikke med samme hund 😊. Jeg har i mange år været medlem af Politihundeforeningen og trænet i Horsens PH og jeg har i perioder beklædt bestyrelsesposter. Jeg har deltaget i udtagelsen og kvalificeret mig til DM flere gange, men har dog – af forskellige årsager – kun deltaget en gang til DM. Min sidste tjenestehund ”Toftegården Marko” var i sin bedste alder, da jeg stoppede som hundefører, så den har jeg trænet videre med i Politihundeforeningen siden. Da Marko nu er blevet 13 år, bliver det efterhånden dog kun til lidt ”hyggetræning”. Jeg er uddannet figurant og dommer i Politihundeforeningen og jeg ser frem til at tilrettelægge kriminalklassens konkurrence sammen med Brian Bjørnskov

klasselederassistent

Brian Bjørnskov

Mit navn er Brian Bjørnskov, og er formand i PH Horsens.

Jeg er uddannet hundefører på flyvevåbnet hundeskole i Karup.

Siden 1993 har jeg haft tilknytning til PH Horsens, først som figurant/instruktør og siden indmeldt i foreningen i 1995.

Jeg har siddet i lokalbestyrelsen i 20 år, de 14 år som formand, godkendt figurant i alle øvelser, samt dommer i alle klasser, og fungerer i øjeblikket som område 3´s figurant uddanner.

Jeg sidder i område 3´s konkurrenceudvalg, har været medlem af område bestyrelsen og har planlagt og afviklet flere konkurrencer i alle klasser, både lokalt og på områdeplan, samt fungeret som overdommer.

Så har jeg, i flere omgange, fungeret som instruktør ved div. træningssamlinger, både i område 3 men også i andre områder.

Patruljeklassen

Klasseleder

Per Skytt Larsen

Jeg hedder Per og bor i Haderslev. Jeg har været med i PH siden 1983, hvor jeg som 11 årig startede med min første hund Rex, som jeg fik kåret i 1983. Siden da er det blevet til adskillige hunde, og i dag har jeg Cujo som er i patruljeklassen. Jeg har været figurant siden 1987, er dommer i alle klasser, og er tovholder på øv. 11 figuranter i Vest DK. Ligeledes har jeg været figurant, dommer og tilrettelægger af mange konkurrencer gennem årene. Jeg har været med i Haderslev´s bestyrelse siden 2008 og sidder i dag som formand. Ligeledes har jeg været med i område bestyrelsen siden 2015. Mit hjerte banker for PH, og det er mig en stor ære at været klasseleder i patruljeklassen ved dette års DM på Heden. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen den sidste weekend i september, og give dig en god oplevelse.

Klasselederassistent i Patruljeklassen

Mogens Larsen

Jeg er menigt medlem af bestyrelsen i Haderslev PH efter at have været formand i flere år.

 Jeg fik kåret min første hund, da jeg var 16 år og medlem i Slagelse PH, i 1975.

 Nu er jeg i gang med Fie i vinderklassen.

 Jeg har en hel del konkurrencer på bagen i løbet af årene.

 Håber vi ses til DM 2018

 ”Det kommer ikke af sig selv”